Soorten Lessen

Bij La Puerta Abierta stellen we jou als leerling centraal. Mede daarom willen we je eerst leren kennen en graag horen waarom jij de Spaanse taal wilt leren. Daarbij kijken we samen (ook) op welk niveau je zit en of je het Spaans voor een bepaald doel wil gaan leren. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat je wilt gaan wonen in Zuid-Spanje, je op vakantie wilt gaan in Barcelona of misschien wel Cuba. Het is voor iedereen anders en daarom hanteren wij een persoonlijke aanpak.

Lesmateriaal

Afhankelijk van je niveau gaan we kijken welk lesmateriaal we gaan gebruiken. In de meeste gevallen gebruiken we boeken die zijn gemaakt conform het Gemeenschappelijk Europees referentiekader. 

De meest gebruikte materialen die wij tijdens de lessen gebruiken zijn de o.a.volgende:

  • Con Gusto (volwassenen)
  • Aula Joven (jongeren)
  • Clan 7 (kinderen)
  • Audiovisueel lesmateriaal (film en geluid)
  • Krantenartikelen
  • In spel vorm (voornamelijk bij kinderen)

De lessen worden gegeven op een vaste locatie in Voorburg.

Privéles

Sommige leerlingen kiezen graag voor privéles. Samen met jou wordt er een lesuur en dag gekozen dit kan zowel overdag als in de avond. Het voordeel van deze lessen is dat je in jouw eigen tempo les hebt en dat veel flexibiliteit een vanzelfsprekendheid is.

Dat betekent dat jij zelf kan aangeven hoe vaak je les wil maar ook wanneer niet. Dat kan handig zijn als je je snel wilt kunnen redden of juist alle tijd wilt nemen om de taal te leren.

Groepsles

Het is mogelijk om je op te geven voor een groepsles. Zowel overdag als ‘s avonds worden er lessen ingepland. De groepen zijn klein, tussen de 3 a 4 leerlingen, en nooit groter dan 6 leerlingen. Hierdoor blijft er genoeg ruimte voor jouw leerwensen en krijg je meer dan genoeg aandacht. Dat is fijn als je er voor kiest om samen met anderen te leren en je toch veel wil opsteken. Plezier en ontwikkeling gaan dan heel goed samen.

Lessen voor kinderen

Onze cliënten variëren van een leeftijd tussen de 7 tot 70 jaar. Door speciaal lesmateriaal voor kinderen te gebruiken en op een open leuke ontspannen manier les te geven genieten we van de spontaniteit en grote stappen die kinderen bij onze taalschool maken.

De Spaanse lessen bij La Puerta Abierta zijn voor jong en oud.

Conversatielessen

Bij La Puerta Abierta kun je ook terecht voor conversatielessen. Deze worden verzorgd door een docent die het Spaans als moedertaal heeft. Op die manier pas je de opgedane kennis gelijk toe, in een vertrouwde omgeving.

Spaans voor bedrijven

Ben jij als ondernemer op zoek naar een docent die op een leuke maar wel efficiënte manier je in een rap tempo de Spaanse taal kan leren. Of wil jij graag een cursus aanbieden voor je werknemers ter afwisseling van de werkzaamheden of ter benutting van het Spaanstalige ondernemersklimaat. Ook dan kun je bij La Puerta Abierta terecht.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden van lessen bij La Puerta Abierta? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.